Koskiliikenne

Linja-autoihin liittyviä uutisia.
lumimies
*
*
Viestit: 20
Liittynyt: 13 Helmi 2010 18:29

Koskiliikenne

ViestiKirjoittaja lumimies » 09 Touko 2015 21:38

Huhu kertoo, että Koskiliikenne Punkalaitumelta olisi vaihtanut omistajaa ja siirtää toimintaansa Vesilahden / Tampereen suuntaan. Yritys voitti hiljattain Akaan palveluliikennesopimuksen viideksi vuodeksi, menettäjänä oli Atomilines Urjalasta.

C3P
***
***
Viestit: 133
Liittynyt: 08 Huhti 2008 19:12
Paikkakunta: Päjät-Häme
On kiitetty: 1 time

Re: Koskiliikenne

ViestiKirjoittaja C3P » 11 Loka 2015 12:52

Lehtijuttu selventää huhua

Lempäälän-Vesilahden Sanomat 7.10.2015 kirjoitti:Pirkanmaan Tila-autot Oy osti keväällä Koskiliikenne Oy:n koko osakaskannan. Nyt Koskiliikenne Oy:n nimi on jäämässä historiaan ja jatkossa tiellä nähdään jälleen Vesilahden Liikenteen busseja.

Ensi vuonna tulee kuluneeksi 20 vuotta Vesilahden Liikenteen perustamisesta. Yritys myytiin pari vuotta sitten ja nyt ympyrä sulkeutuu, kun kaupan myötä bussit saavat jälleen tutun nimen.

Vesilahden Liikenteellä on neljä turistibussia, kaksi pienempää turistibussia sekä yhteensä kuusi autoa koulu- ja asiointiliikenteessä Vesilahdessa, Punkalaitumella ja Akaassa.

Bussiliikenteen tukikohtana on 2014 kesällä Vesilahden Virolaisen alueelle valmistunut liiketila.

Toimitusjohtaja Kari Niemi vastaa Vesilahden Liikenteestä. Kuljetus- ja liikennöintikonserniin kuuluvat henkilöliikenteen puolelta Vesilahden Taksipalvelu, Pirkanmaan Tila-autot ja Vesilahden Liikenne sekä tavaraliikenteen puolelta Pirkanmaan Kuljetuspalvelu.

– Toimimme aikaisemmin Tampereella, mutta siellä on kovat vuokrat ja kun me vielä asumme Vesilahdessa, niin pari vuotta sitten päätettiin, että tehdään halli tänne, kertoo yrittäjä Juha Lehtimäki.

Pirkanmaan Kuljetuspalvelulla on kalustoa pakettiautosta täysperävaunulliseen kuorma-autoon.

– Meillä on 12 autoa, jotka ajavat ympäri maata. Kuljetamme muun muassa elintarvikkeita, postia ja kappaletavaraa, kuljetuspäällikkö Jani Lehtimäki luettelee.

Vesilahden Taksipalvelu kyydittää kolmella autolla taksiasiakkaita ja kolmella pikkubussilla koululaisia.

Konserni työllistää kaikkiaan 50 henkeä. Uudessa kiinteistössä on toimiston lisäksi huolto.

– Huollamme täällä autot niin pitkälle kuin se on mahdollista. Huolto työllistää yhden henkilön ja lisäksi ostamme huoltopalvelua, Juha Lehtimäki kertoo.

Kuljetusalalla kilpailu on kovaa ja liikennöinti monella tavalla säänneltyä.

– Pärjäämme hyvällä asiakaspalvelulla ja kovalla työnteolla. Meillä on hyvät, motivoituneet ja sitoutuneet kuljettajat sekä hyvä kalusto, Juha Lehtimäki toteaa.

– Kulurakenne täytyy pitää kurissa. Pienellä katteella mennään, tiivistää toimitusjohtaja Kari Niemi.

Teksti: Kari Pusa


Palaa sivulle “Uutisia”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa