JUMANKAVITAATIO!!!!

Linja-autoihin liittyviä uutisia.
TAKAMOOTTORI
****
****
Viestit: 293
Liittynyt: 06 Marras 2008 19:20
On kiittänyt: 7 times
On kiitetty: 7 times

Re: JUMANKAVITAATIO!!!!

ViestiKirjoittaja TAKAMOOTTORI » 29 Heinä 2018 21:37

En ole törmännyt itse sulkeutuviin kattoluukkuihin, mutta kyllä toimimattomat ilmastointilaitteet on ongelma. Neljällä tuuletusikkunalla, kahdella kattoluukulla ja kattokanavapuhalluksella varustettu vähän vanhempi auto on ainakin ilmavampi, jos verrataan toimimattomaan tai heikkotehoiseen ilmastointiin. Minusta 90-luvun autot oli todella kuumia, eihän esim K 202 perusbussissa mitään tuuletusikkunoita ollut. Ja 12 metrin autossa muutenkin helposti ruuhkassa tiivis tunnelma. Mahtoiko tuuletusikkunat yleistyä Suomessa uudelleen vuosikymmenien tauon jälkeen vasta ihan 90-luvun lopulla Citarojen ja Ikarusten myötä? Jotain hyvää taisi siis Ikaruksistakin seurata. City L koreissa ei muistaakseni alkupään autoissa sellaisia pahemmin ollut, Lahti 402 koreissa sama juttu. Tämän päivän bussissa luulisi toimivan ilmastoinnin olevan itsestään selvyys, mutta ei tunnu olevan. Tärkein juttu ei ole joku ehdoton 21 lämpötila, vaan pikemminkin viileyden tuntu.

repesorsa
******
******
Viestit: 743
Liittynyt: 25 Elo 2011 17:25
Paikkakunta: Porvoo
On kiittänyt: 68 times
On kiitetty: 13 times

Re: JUMANKAVITAATIO!!!!

ViestiKirjoittaja repesorsa » 11 Elo 2018 10:23

Raivokuski hyppäsi bussista kadulle mesoamaan - vapaailtaa viettänyt Toni tuohtui, pikkutyttö purskahti lohduttomaan itkuun. Oli vapaailta ja suunnitelmana suunnata bussilla keskustaan syömään.

Helsinkiläinen Toni Mäkinen muistelee ilolla hänen ja vaimonsa aikomuksia parin viikon takaa. Kesäillan vietto sai kuitenkin täysin odottamatta ilon pilanneen käänteen, kun linja-autolla pysäkille kurvasi varsinainen raivokuski.

Mäkinen odotti hieman ennen kello kuutta tiistai-iltana 24. heinäkuuta bussia pysäkillä Helsingin Maunulassa. Linjan 67 autoa vartoi pysäkillä myös heille tuntematon nainen.

Kun linja-auto lähestyi, Mäkinen viittoi autoa pysähtyväksi. Hän huomasi takanaan seisseen naisen tekevän samoin. Kun bussi ei tästä huolimatta osoittanut pysähtymisen merkkejä, siirtyi Mäkinen huitomaan suurieleisemmin hieman ajotien puolelle.

Kuski painoi yllättäen jarrut pohjaan, aloitti hirmuisen huudon, avasi bussin ovet ja hyppäsi kadulle mesoamaan.

Kuljettajan Mäkisestä käyttämät haukkumasanat eivät ole painokelpoisia, vaan tyyliltään täysin ala-arvoista luokkaa.

Bussin etupenkillä istui pikkutyttö äitinsä kanssa. Tyttö hätääntyi kuskin huudosta ja purskahti lohduttomaan itkuu

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201808 ... 4_u0.shtml

tkp
*****
*****
Viestit: 633
Liittynyt: 01 Tammi 2007 20:56
Paikkakunta: Nokia
On kiittänyt: 23 times
On kiitetty: 29 times

Re: JUMANKAVITAATIO!!!!

ViestiKirjoittaja tkp » 09 Marras 2018 19:58

Bussikuski syytti työnantajaansa rasistisesta syrjinnästä – Pahoinpiteli itse esimiehensä ja haukkui tätä yhtiön mukaan ”alempaan kastiin kuuluvaksi apinaksi”

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005893464.html


Palaa sivulle “Uutisia”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa