Bussiaiheisia uutisia

Linja-autoihin liittyviä uutisia.
Avatar
kiitokurre
****
****
Viestit: 392
Liittynyt: 30 Maalis 2010 20:30
Viesti:

Re: Bussiaiheisia uutisia

ViestiKirjoittaja kiitokurre » 11 Tammi 2018 00:10

Rovaniemen kaupunki pyytää kuntalaisilta ideoita paikallisliikenteen uudeksi nimeksi.

https://www.is.fi/autot/art-2000005519450.html

Star 701
*****
*****
Viestit: 691
Liittynyt: 28 Marras 2009 23:50
Paikkakunta: Pohjois-Savo
On kiittänyt: 24 times
On kiitetty: 4 times

Re: Bussiaiheisia uutisia

ViestiKirjoittaja Star 701 » 15 Tammi 2018 11:05

Tämmöinen uutinen löytyi V.Alamäen Facebook-sivustolta:

YKKÖSMATKAT LAAJAAN MARKKINOINTIYHTEISTYÖHÖN NELJÄN LIIKENNÖITSIJÄN KANSSA

Lehdistötiedote – 12.01.2018 julkaisuvapaa heti.
Julkistustilaisuus Matka2018 -messuilla Ykkösmatkojen osastolla 6 H10 to 18.01.2018 klo 14.00

Savonlinja Oy, Härmän Liikenne Oy, Lehdon Liikenne Oy, V. Alamäki Oy ja Ykkösmatkat ovat aloittaneet laajan yhteistyön MatkaOpas 2018 merkeissä. Yhtiöillä on vankka kokemus matkojen järjestämisestä jo kymmenien vuosien ajalta. Yhdessä olemme enemmän!

Ykkösmatkat tuottaa koko matkatarjonnan kaikille liikennöitsijöille, jotka myyvät matkoja omalla markkinointialueellaan. Tämä yhteistyöverkosto kattaa koko Suomen. Yhteistyön ydin on samojen lähtöjen myynti, joka varmistaa lähes 100% toteutuman matkatuotannolle. Matkat liikennöidään mukana olevien yritysten tasokkaalla kalustolla.

Ykkösmatkat on perheomisteinen kuopiolainen matkanjärjestäjä ja liikennöitsijä. Yhtiön on alun perin perustanut Eläkkeensaajien keskusliitto ja omistus on siirtynyt Veijalaisen perheelle 2013. Vuosi 2018 on Ykkösmatkojen juhlavuosi, kun yritys täyttää 30 vuotta. Ykkösmatkojen laaja matkatarjonta koostuu kotimaan matkoista, opastetuista kiertomatkoista eri puolille Eurooppaa, pitkistä Pakkasia Pakoon -matkoista, kylpylämatkoista Viron ja Puolan suosittuihin kylpylöihin sekä Ykkösgolf -matkoista Euroopan parhaille golfkentille. ”Kaikki myymämme matkat ovat meidän omaa tuotantoamme, joka takaa matkojen tasaisen laadun”, Ykkösmatkojen toimitusjohtaja Aapo Veijalainen lupaa.

”Savonlinja on Avainlippu-yritys, jonka juuret juontavat vuoteen 1924. Savonlinja ammentaa perinteistä, mutta katsoo tiukasti tulevaisuuteen. Olemme tyytyväisiä, kun neuvottelut etenivät suotuisasti ja yhteinen sävel löytyi. Molemmilla osapuolilla oli selkeä tahtotila aloittaa laajempi yhteistyö, mikä toivottavasti jatkuu pitkäjänteisenä ja hedelmällisenä”, Savonlinjan liiketoimintajohtaja Harri Leskinen toteaa.

”Härmän Liikenne Oy on täyden palvelun etelä-pohjalainen bussiyritys, meidän tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme maakunnan parasta palvelua. Yhteistyö Ykkösmatkojen kanssa on täten luonnollinen ja loistava jatkumo palvelutarjontaamme. Olemme hyvin tyytyväisiä yhteistyöstä ja tiedämme, että se kantaa hedelmää alueellamme. Yhteistyön myötä pystymme tarjoamaan laadukkaita matkoja kaikille pohjalaisille”, kertoo Härmän Liikenne Oy:n toimitusjohtaja Sami Heinimäki.

Lehdon Liikenne Oy on tänä vuonna 70-vuotista taivaltaan juhliva hämäläinen perheyhtiö, kotipaikkana Janakkalan Turenki. “Tilausajopainotteinen toimintamme on asiakaslähtöisesti korkealaatuista ja yhteistyö Ykkösmatkojen kanssa tulee tukemaan kokonaisvaltaisesti tulevaisuuden tavoitteitamme. Koulutettu henkilökuntamme yhdessä tasokkaan kalustomme sekä saman lipun alla olevien liikennöitsijöiden yhteistyö on suuren Etelä-Suomen alueen matkustavan väestön käytössä", mainitsee Esa Lehto.

”V. Alamäki Oy on perustettu vuonna 1925 pohjois-pohjanmaalle ja toimimme Oulussa. Yhtiömme on keskisuuri alan toimija ja olemme aina ollut perheyritys. Olemme pysyneet mukana alan kehityksessä ja mukautuneet jo 90 vuoden ajan matkustavien ihmisten tarpeisiin. Yhteistyömme Ykkösmatkojen kanssa on loistava lisä ja mahdollistaa uutta matkatarjontaa asiakkaillemme”, iloitsee toiminnanjohtaja Mari Alamäki.


Palaa sivulle “Uutisia”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa