tarroja pakuun

Keskustelua aiheesta kuin aiheesta. Arktiset Bussit päivityksiä ja foorumin tiedotteet.
jouniK
*
*
Viestit: 7
Liittynyt: 24 Loka 2012 19:39
On kiittänyt: 3 times

tarroja pakuun

ViestiKirjoittaja jouniK » 01 Marras 2012 15:27

Morjens,

Olisko täällä ihmisillä vinkkejä miten kannattais teettää tarroja pakettiauton kylkeen? Semmosia n. A4 kokosia pitäisi tuottaa muutama kymmenen –pari sataa kappaletta. Ei tarvis olla mitään parasta laatua, kunhan kestää viikon verran. Niihin tulee kaikennäköstä promootio-materiaalia ja mainosta ja sen semmosta. Onkohan mitään järkeä lähteä painamaan itte, vai kannattaako mennä ammattilaisille suoraan? Tämmöstä meinasin siis: Epson Photo Quality A4-kokoinen tarrapaperi .Tossa laitoin kans mailia yhdelle painolle joka on tässä meidän kulmilla itä-helsingissä, odottelen vastausta. Ja googlettamalla löysin pari kohtalaiselta vaikuttavaa, print24 esim, onko kokemuksia? Mutta siis jos on ideoita miten vois tulostella edullisesti itse kohtalaisella inkjet kotiprintterillä, niin mielellään kuulisin!

tkunnas
****
****
Viestit: 332
Liittynyt: 17 Kesä 2009 13:32
On kiittänyt: 15 times
On kiitetty: 8 times

Re: tarroja pakuun

ViestiKirjoittaja tkunnas » 01 Marras 2012 15:37

Kotitulostimen jälki ei taida kestää vettä, eikä paperitarra myöskään. Jos välttämättä haluaa tehdä itse kotitulostimella, niin ehdottaisin tulostusta tavalliselle paperille, jonka päälle laitat kirkkaan kontaktimuovin, joka on joka reunasta esim. 5 cm suurempi kuin paperi. Kiinitys pakun kylkeen siis tuon kontaktimuovin avulla. Paperitarran irrotus on aika ärsyttävää puuhaa, jokainen tietää miten hankalasti hintalaput irtoaa...

Avatar
Arktiset
Ylläpito
Ylläpito
Viestit: 3638
Liittynyt: 18 Elo 2006 10:35
Paikkakunta: Rovaniemi
On kiittänyt: 63 times
On kiitetty: 54 times
Viesti:

Re: tarroja pakuun

ViestiKirjoittaja Arktiset » 01 Marras 2012 16:00

Muovipinnotteista sen tarran pitää olla. Arktiset Bussit tarratkin ovat säänkestävää materiaalia. Irroitus onnistuu tarvittaessa helposti :nortti
Arktiset Bussit löytyy myös Twitteristä sekä Facebookista!
Tutustu myös Arktiset Bussit Instagramiin @arktisetbussit

asiakaspalvelija
*******
*******
Viestit: 1375
Liittynyt: 09 Elo 2007 00:55
On kiitetty: 35 times

Re: tarroja pakuun

ViestiKirjoittaja asiakaspalvelija » 01 Marras 2012 16:13

Suosittelen tarra-ammattilaisen käyttöä. Parisataa värikästä A4:sta syö helposti kopallisen mustekasetteja jotka ei ole halpoja. Ja väärä tarramateriaali joko ei pysy, ei lähde millään pois tai vetää vielä huonon maalin mukaansa. Ammattilaisen avulla välttää sudenkuopat. Tuskin hintakaan voi hirveä olla kun katsoo kuinka paljon epämääräisiä tarroja kaupungilla liimaillaan pitkin seiniä.

jouniK
*
*
Viestit: 7
Liittynyt: 24 Loka 2012 19:39
On kiittänyt: 3 times

Re: tarroja pakuun

ViestiKirjoittaja jouniK » 09 Marras 2012 19:16

asiakaspalvelija kirjoitti:Suosittelen tarra-ammattilaisen käyttöä. Parisataa värikästä A4:sta syö helposti kopallisen mustekasetteja jotka ei ole halpoja. Ja väärä tarramateriaali joko ei pysy, ei lähde millään pois tai vetää vielä huonon maalin mukaansa. Ammattilaisen avulla välttää sudenkuopat. Tuskin hintakaan voi hirveä olla kun katsoo kuinka paljon epämääräisiä tarroja kaupungilla liimaillaan pitkin seiniä.


Okei taidanpa mennä ammattilaisille suoraan, kiitos neuvoista! :)


Palaa sivulle “Kaikkea muuta & Tiedotteita”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa