SLHS ja Suomen Hostellijärjestö aloittivat yhteistyön

Suomen Linja-autohistoriallinen Seura ry
SLHS
*
*
Viestit: 24
Liittynyt: 22 Marras 2010 08:09
On kiitetty: 1 time

SLHS ja Suomen Hostellijärjestö aloittivat yhteistyön

ViestiKirjoittaja SLHS » 24 Syys 2013 21:07

Suomen Linja-autohistoriallinen Seura on liittynyt Suomen Hostellijärjestön (vuoden loppuun asti Suomen Retkeilymajajärjestö) jäseneksi. Pitkäjänteinen, monipuolinen ja molempia osapuolia hyödyttävä yhteistyö mahdollistaa jäsenkunnallemme entistäkin edullisemmat mahdollisuudet laadukkaaseen matkailuun Suomessa ja maailmalla. Suomessa on lähes 50 Suomen Hostellijärjestön tasokasta Hostellia Helsingin keskustasta erämaan hiljaisuuteen ja rauhaan, Ahvenanmaalta aina karun Inarinjärven rannoille.

SLHS:n monipuolisella jäsenkortilla on kotimaan matkailu ollut todella edullista ja jäsenkorttiamme näyttämällä säästämme merkittäviä summia vuodessa. Nyt saamme jäsenkortillamme 10 % alennuksen suoraan myös kaikista kotimaan Hostel International-yöpymisistä.

Suomen Hostellijärjestön Hostellit ovat osa kansainvälistä Hostelling International -verkostoa. SLHS:n jäseninä saamme jäsenkorttiamme näyttämällä Kansainvälisen hostellikortin huomattavalla alennuksella, hinta on vain 12 euroa. Kansainvälisellä Hostellikortilla säästämme vähintään 10 % majoituksesta International-Hostelleissa eri puolilla maailmaa. Järjestelmässä on mukana 90 valtiota ja noin 3500 Hostellia.

Hostel-jäsenetumme ovat voimassa 12.9.2013 alkaen. SLHS ja Hostellit toivottavat kaikille edullisia, hauskoja ja turvallisia matkoja! Muistakaahan käyttää matkoillanne linja-autoa!

http://www.hostellit.fi

Palaa sivulle “SLHS”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija