Keski-Suomen Liikenteen pikavuorojen reittimuutos Oulussa

Aikatauluihin liittyvää keskustelua.
Avatar
Hetku
Avustava ylläpitäjä
Avustava ylläpitäjä
Viestit: 809
Liittynyt: 12 Kesä 2009 22:59
Paikkakunta: Tampere
On kiittänyt: 34 times
On kiitetty: 36 times
Viesti:

Keski-Suomen Liikenteen pikavuorojen reittimuutos Oulussa

ViestiKirjoittaja Hetku » 25 Joulu 2011 20:16

ksliikenne.fi kirjoitti:Muutoksia pikavuoroon Oulussa 1.1.2012 alkaen

1.1.2012 Alkaen kaikki pikavuorot Oulussa ajavat zeppeliinin pikavuoropysäkin kautta suoraan Oulun matkahuoltoon. Koskee molempia suuntia Oulusta-Jyväskylään ja Jyväskylästä-Ouluun tulevia pikavuoroja.


Linkki alkuperäiseen juttuun.

Samalla vuorot nopeutuvat viidellä minuutilla. Oulusta lähdetään uuden aikataulun vallitessa 11.15, kun ennen lähtöaika oli 11.10. Myös saapuminen aikaistuu. Uusi saapumisaika on 16.50 vanhan ollessa 16.55.

Tämä ns. jumbovuoro Helsinki-Oulu-Helsinki on ajanut jo tähänkin mennessä tätä reittiä, eikä ole koukannut Kempeleen kautta, mutta vasta nyt Kempeleeseen on saatu pikavuoropysäkki moottoritien varteen. Vuoden 2010 alusta lähtien ei siis ole Kempeleestä päässyt tuon Helsingin pikavuoron kyytiin, mutta nyt asia korjaantuu.

Melkein kaikki muut pikavuorothan ajavat vanhaa tietä Kempeleeseen ja sieltä sitten moottoritielle. Poikkeuksia ei oikein tule muita mieleen kuin Turun pikavuoro ja Eskelisen Helsingin pika. Saas nähdä alkaako PM:n Jyväskylän pikavuorot tai Lappia-Express joskus kulkea tätä reittiä tuon vanhan tien sijaan.

Palaa sivulle “Aikataulut”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija